Kontaktlinser Kjøp på nett

Kontaktlinser

Kontaktlinser er et typisk postordreprodukt. De er veldig lette, m.a.o. det blir veldig lav frakt i forhold til prisen.
Det finnes veldig mange varianter og det finnes kanskje ett 30 talls styrker av hver linse. Det betyr at en vanlig optiker ikke har mulighet for å holde lager. Han må også bestille kontaktlinser via post. Hvorfor ikke kutte ut dette leddet som optikeren utgjør Gå til optikeren din og ta synstesten, og bruk datene fra synstesten til å bestille billige kontaktlinser direkte fra grossisten.

Lensway
Sender linsene fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.

Yourlenses
Her kjøper du også kontaktlinser med moms (toll) ingen "skjulte" tillegg. Det eneste som kommer i tillegg er frakt, og den får du bekreftet før du sender bestillingen din.

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, som har spesialisert seg på det norske markedet, men de er billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 70,- i et fortollingsgebyr. (D.v.s. at bestiller linser for 500 kroner hos Aclens må du i utgangspuktet regne med å betale 700,-) Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst. P.g.a. kapasitetsproblemer hos Posten er det også en viss mulighet for at pakken med kontaktlinser går igjennom tollen selv om den har en verdi over 200,-.


1-DAY ACUVUE kontaktlinser
ACUVUE kontaktlinser
ACUVUE 2 kontaktlinser
ACUVUE 2 colours enhancers
ACUVUE 2 colours opaques
B&L 2 Week kontaktlinser
Biomedics 55 - Ultraflex 55


Focus 1-2 week
Focus 1-2 week softcolors
Focus Dailies
Focus Dailies Progressives
Focus Visitint kontaktlinser
Focus Night and Day
Focus Progressives
Focus Toric Visitint

Frequency 55 kontaktlinser
FreshLook ColorBlends
FreshLook Colors (Enhancers)
FreshLook Colors (Opaques)
FreshLook Torics
Optima FW kontaktlinser

Precision UV kontaktlinser
Proclear Compatibles
Soflens 66 kontaktlinser
Soflens 66 Toric
Soflens Multifocal
Soflens One Day
Surevue kontaktlinser
Sitemap