Focus Progressives kontaktlinser

Focus Progressives
Kontaktlinse
Focus Progressives

Focus Progressives
Focus Progressives er en linse som kan korrigere alderseende og er utviklet for å gjøre klart syn på både langt og nært hold mulig. En nøye utprøving hos en optiker er nødvendig for å se om disse linsene kan være et alternativ til eksempelvis progressive briller. Focus Progressives er en månedslinse, oe som betyr at den skal tas ut hver kveld, rengjøres og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal linsen kastes og erstattes med et nytt par.

Kjøp/mer info
Lensway
Sender Focus linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.