FreshLook ColorBlends kontaktlinser

FreshLook ColorBlends
Kontaktlinse
FreshLook ColorBlends

FreshLook ColorBlends
FreshLook ColorBlends er en opakfarget dekkende linse som er utviklet først og fremst for å dekke over og forandre en naturlig mørk øyenfarge. Linsen er melert i tre forskjellige farger med en mørkere irisring for å imitere irismønsteret hos et naturlig lyst øye. Selv om du får kjøpt fargede linser uten styrke uten en optikers forskrift, så anbefaler vi sterkt at du prøver ut de hos en optiker først, da ikke alle kan ha linser av ulike grunner. FreshLook ColorBlends er en månedslinse, noe som betyr at den skal tas ut hver kveld, rengjøres og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal linsen kastes og erstattes med et nytt par. Observer at fargeresultatet ikke er noe vi kan garantere da det er individuelt avhengig av den egne øyenfargen.

Kjøp/mer info
Lensway
Sender Freshlook linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.

Yourlenses
Også her snakker vi om lager i Norge, og veldig enkle og greie bestillingrutiner. Sjekk både Yourlenses og Lensway for å finne beste pris til enhver tid. Sammenlign også portoen, det hender at de har kampanjer med fri forsendelese

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.