Acuvue 2 kontaktlinser

Acuvue 2
Kontaktlinse Acuvue 2

Acuvue 2
Acuvue er litt tynnere og gir litt mer syre til øyet ditt i forhold til vanlige månedslinser.Det finnes flere måter å bruke Acuvue på - enten som en 2-ukerslinse der linsen tas ut hver kveld og rengjøres for så å settes inn igjen neste Acuvue 2 er oppfølgeren til Acuvue, med en ny kantdesign som skal lette håndteringen og gjøre linsen mer behagelig. Ved bytte fra Acuvue til Acuvue 2 skal optiker alltid konsulteres først. Akkurat som med Acuvue finnes det flere måter å bruke denne linsen på - enten som en 2-ukerslinse der linsen tas ut hver kveld og rengjøres for så å settes inn igjen neste morgen, eller som en 1-ukeslinse der den brukes som en døgnet-rundtlinse i en uke. Dette innebærer at man sover med den isteden for å ta den ut om kvelden. Mange optikere foreskriver den dessuten som månedslinse, avhengig av kundens forutsetninger. Følg derfor alltid din optikers forskrift om hvordan akkurat du skal bruke den.

Kjøp/mer info
Lensway
Sender Acuvue linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.

Yourlenses
Også her snakker vi om lager i Norge, og veldig enkle og greie bestillingrutiner. Sjekk både Yourlenses og Lensway for å finne beste pris til enhver tid. Sammenlign også portoen, det hender at de har kampanjer med fri forsendelese

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.