Soflens One Day kontaktlinser

Soflens One Day
Kontaktlinse fra Soflens
One Day

Soflens One Day
SofLens OneDay er en dagslinse fra Bausch & Lomb, som skal kastes hver dag etter bruk for så å erstattes med et nytt par følgende morgen.
Basekurve 8.6 Diameter 14.2

Kjøp/mer info
Lensway
Sender SofLens linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.
Soflens One Day (30)
Soflens One Day (90)

Yourlenses
Også her snakker vi om lager i Norge, og veldig enkle og greie bestillingrutiner. Sjekk både Yourlenses og Lensway for å finne beste pris til enhver tid. Sammenlign også portoen, det hender at de har kampanjer med fri forsendelese
Soflens One Day (30)
Soflens One Day (90)

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.