Soflens 66 kontaktlinser

Soflens 66
Kontaktlinse Soflens 66

Soflens 66
Soflens 66 er en månedslinse, noe som betyr at den skal tas ut hver kveld, rengjøres, og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal linsen kastes og erstattes med et nytt par. Basiskurven på denne linsen (bc) er angitt på linseesken i bokstaver. Det finnes 2 forskjellige størrelser, S/M og F/M, der S/M er den mest kurvede linsen. Disse verdiene kan oversettes til numeriske verdier, der S/M tilsvarer 8.1 og F/M 8.4.

Kjøp/mer info
Lensway
Sender Soflens linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.

Yourlenses
Også her snakker vi om lager i Norge, og veldig enkle og greie bestillingrutiner. Sjekk både Yourlenses og Lensway for å finne beste pris til enhver tid. Sammenlign også portoen, det hender at de har kampanjer med fri forsendelese

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.