Biomedics 55 kontaktlinser

Biomedics 55
Kontaktlinse Biomedics 55

Biomedics 55 Evolution
Biomedics 55 Evolution er en videreutvikling av Biomedics 55. Biomedics 55 Evolution kan ha forskjellige navn hos optikere, eksempelvis Eye-Q, Bioflex, Contact 30 day Classic og CZ 55. Hvis du finner et annet materiale eller en annen basiskurve eller diameter når du sammenligner produktenes informasjon, anbefaler vi at du spør vår kundeservice om vi har din linse under annet navn. Produsenten anbefaler de som har hatt Biomedics55 å kontrollere hos en kontaktlinseoptiker at man kan anvende Biomedics Evolution istedenfor. De er nesten like, men ikke identiske. Biomedics Evolution er en asfärisk linse som jevner ut en lett ujevn hornhinne. De fleste som bytter fra Biomedics55 til Biomedics Evolution opplever en positiv forandring i komforten og synskarpheten. Biomedics 55 Evolution er en månedslinse. Det betyr at den skal tas ut hver kveld, rengjøres og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal linsene kastes og erstattes med et nytt par.

Kjøp/mer info
Lensway
Sender Biomedics 55 linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.

Yourlenses
Også her snakker vi om lager i Norge, og veldig enkle og greie bestillingrutiner. Sjekk både Yourlenses og Lensway for å finne beste pris til enhver tid. Sammenlign også portoen, det hender at de har kampanjer med fri forsendelese

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.