Focus Dailies kontaktlinser

Focus Dailies
Kontaktlinse Focus Dailies

Focus Dailies
Nå er Focus Dailies All Day Comfort Aqua Release kommet og erstatter de tidligere Focus Dailies. Det trengs ikke ny tillpassing da designen ikke er forandret. Innholdet har 5 gånger høyere konsentrasjon av det fuktende emnet i linsen enn tidligere og det gir en økt komfort når man bruker dem. Linsen er også lett blåfarget for lettere håndtering. Det ikke-joniske materialet i linsen reduserer proteinbelegg. Focus Dalies finnes ofte hos optiker under andre navn, for eksempel Freshcare Dailies og Synolens Oneday. Focus Dailies er en døgnslinse som skall kastes hver dag etter bruk og erstattes med nytt par neste morgen.

Kjøp/mer info
Lensway
Sender Focus linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.

Yourlenses
Også her snakker vi om lager i Norge, og veldig enkle og greie bestillingrutiner. Sjekk både Yourlenses og Lensway for å finne beste pris til enhver tid. Sammenlign også portoen, det hender at de har kampanjer med fri forsendelese

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.