Focus Visitint kontaktlinser

Focus Visitint
Kontaktlinse Focus Visitint

Focus Visitint
Focus Visitint finnes ofte hos optikerne under andre navn, eksempelvis Serene. Navnet Visitint kommer fra engelske visibility tinted, og betyr at linsen er håndteringsfarget i svakt lyseblått. Focus Visitint er en månedslinse, noe som betyr at den skal tas ut hver kveld, rengjøres og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal linsen kastes og erstattes med et nytt par.

Kjøp/mer info
Lensway
Sender Focus linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.


Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.