Proclear Compatibles kontaktlinser

Proclear Compatibles
Kontaktlinse
Proclear Compatibles

Proclear Compatibles
Proclear er en linse spesielt utviklet for personer med tørre øyne eller som oppholder seg i et tørt miljø. Væskeinnholdet i linsen er noe høyere enn i andre linser.
Proclear Compatibles er en månedslinse, noe som betyr at den skal tas ut hver kveld, rengjøres og settes inn igjen neste morgen. Etter en måned skal linsen kastes og erstattes med et nytt par.


Kjøp/mer info
Lensway
Sender Proclear Compatibles linser fra norsk lager, det betyr at prisen på siden er inkl. moms, du betaler med andre ord den prisen som er oppgitt på siden, ingen tillegg iform av fortollingsgebyr og moms. Veldig enkelt og greit.

Yourlenses
Også her snakker vi om lager i Norge, og veldig enkle og greie bestillingrutiner. Sjekk både Yourlenses og Lensway for å finne beste pris til enhver tid. Sammenlign også portoen, det hender at de har kampanjer med fri forsendelese

Aclens
Dersom prisen er viktigst :-). Amerikansk selskap. I tillegg til faste lave priser, har de også mye kampanjer, rabatter, gratisprodukter o.s.v.
Nettsiden er på engelsk, prisen er i dollar, og ting kan virke litt mer tungvint enn de to selskapene over, men de er veldig billige.
Prisen som er oppgitt er uten moms, og momsen utgjør, 25%, og i tillegg må du ut med 85,- i et fortollingsgebyr. Hvis du bestiller for under 200,-, vil pakken gå gebyrfritt igjennom, så på "småbestillinger" altså under 200,- er Aclens alltid billigst.

Viktig! Les mer om fortolling hos Posten.