Sony Ericsson W810i Mobiltelefon

Modellen utgår, men du kan fremdeles kjøpe handsfree, batterier, vesker o.l. til modellen her.
Ringetoner, logoer, spill mm. kan du kjøpe her.
Her finner du kontantkort og "vanlig" abonnement


Sonyericsson W810i
W810i fra SonyEricsson

Fullstendig musikkpakke
W810i Walkman™ er en stilig musikkspiller med alt du trenger for en mobil livsstil med musikk. En brukervennlig Walkman™ digital musikkspiller med mapper for artister og tilpassede spillelister. En 512 MB Memory Stick PRO™ Duo med nok minne til opptil 20 komplette lyd-CDer. Og stereohodetelefoner for kvalitetslyd. Nyt timevis av favorittmusikken din uansett hvor du befinner deg. Og når du ønsker kvalitetsunderholdning hele døgnet, har W810i en FM-radio med RDS.

Ta bildet
Det innebygde W810i-digitalkameraet med 2 megapiksler og autofokus tar utmerkede bilder, og skulle det skje noe spennende, har W810i video også. Det er enkelt å dele bilder og annet telefoninnhold. Bruk Bluetooth™ eller multimediemeldinger når du vil sende bilder og video. Med W810i kan du ta bilder du kan være stolt av.

Rask og mobil web-opplevelse
Uansett hvor du befinner deg har du høyhastighetstilgang til Internett. EDGE-teknologi sørger for rask Internett-surfing med mobilen, og en komplett Internett-leser gjør det mulig å vise alle dine favoritt-web-områder mens du er på farten.

Tekniske spesifikasjoner

Nedlasting
Ringetoner, spill, programvare og logoer til Sony Ericsson J210i finner du her

Kjøp modellen
Sony Ericsson W810i  (MPX)