Xbox 360

XBOX
Xbox 360

Xbox 360 Elite
Den nye Elite modellen er her, og det er den mest påkostede 360 modellen til nå. Det nye er en harddisk på hele 120 GB og HDMI utgang. (Kabel følger med i pakken.) Den er i sort, og det følger med sort trådløs kontroll og svart Xbox LIVE® headset.

Bestill den her (MPX)
Bestill (CDON).


Xbox 360 TV-Spillkonsoll Pro med HDMI

Bestill (MPX)

Nyttig tilbehør

XBOX
Xbox 360

Xbox Live Marketplace Points-kort
Med et Xbox Live Marketplace Points-kort kan du kjøpe Xbox Live Arcade-spill eller oppdatere favorittspillene dine med nytt spennende innhold fra Xbox 360 sitt eget onlinemarked - Xbox Live Marketplace. Et Points-kort inneholder 2100 Points og gir deg muligheten til å laste ned nye trailere, demoversjoner, ekstramateriell, nye nivåer, kart, våpen, kjøretøy, skins og mye annet. Xbox Live Marketplace er åpen for alle som har bredbånd og en Xbox 360.
Bestill Xbox Live Marketplace Points-kort

Xbox 360 Live Gold medlemskort, 12 måneder
Som Xbox Live Gold-medlem åpner det seg en helt ny multiplayerverden online, spekket med enestående spillopplevelser - eksklusivt for Gold-medlemmer. Med 12 månederskortet får du tilgang til et omfattende spillutvalg, forbedrede funksjoner for matchmaking, videochat og videomeldinger, spesialtilbud på Xbox Live Marketplace og mye mer, i et helt år!
Xbox 360 Live Gold medlemskort, 12 måneder
Xbox 360 Live Gold medlemskort, 3 måneder
Fra CDON sin hjemmeside: "Xbox 360 er den ultimate underholdningsmaskinen alle vil ha i stuen. Denne noe rimeligere utgaven, Xbox 360 Core System, er ingen lettvekter. Konsollen har alt som skal til for å hoppe inn i neste generasjon spill- og medieverden. Og det er selvsagt mulig å oppgradere den for å få den komplette underholdningsopplevelsen. På kjøpet følger det med håndkontroll med ledning på ca tre meter, avtagbart frontdeksel i standardfarge og Xbox 360 Component HD-AV Cable. Også denne modellen har tre kraftige kjerner som pumper ut 720p/1080i output, 16x9 aspect ratio, anti-aliasing for jevne teksturer, full surround og avspilling av DVD. Med tre kraftige 3,2 GHz PowerPC-prosessorer, spesialbygget ATI-grafikkprosessor, oppgraderbar harddisk, trådløst nett og Xbox Live for alle bør denne konsollen tilfredsstille de fleste.