Nye modeller

Nokia 3200 Spill Ringetoner

NOKIA 3200
3200 fra Nokia
Vis frem din geniale kreativitet med Nokia 3200-telefonen. Finn, ta bilde til eller design dine egne tilpassede deksler og bare smekk dem på! Enten det er et hårreisende bilde av dine beste venner, en design du har laget på datamaskinen eller et utklipp av din favorittfotballspiller fra dagens avis – det er helt det samme for oss, så lenge det får deg til å se bra ut.


Ringetoner, spill og logoer til Nokia 3200 finner du her (Jamba)

Modellen utgår
Nyttige linker
CDON
Cdon har tatt inn ett begrenset antall mobiltyper (de mest populære og nyeste modellene), og er veldig gode på pris på mobiler uten bindingstid.

MPX
Godt utvalg i mobiler, og har også mye utstyr, som handsfree, batterier, ladere o.s.v. til utgåtte modeller.

Best-buy
Best-buy er Expert konsernets nettbutikk. Her får du mobiler med Telenor eller Netcom abonnement. Best-Buy er den butikken som lagerfører utgåtte modeller lengst, så hvis du er ute etter "gamle" modeller til lave priser (ofte fra kroner 1,-), er dette stedet å lete. I tillegg til mobiltelefoner finner du det meste du får i Expert butikkene, fra kjøleskap til brødrister til TVer til dataprodukter, og du får det på døren mot et tillegg på 95,-.
MOBILTELEFONER tilhører en produktgruppe som egner seg perfekt for postordresalg. Vekten er lav, noe som gjør at porto utgjør en forholdsvis liten del av den totale salgssummen, og det er lett å sammenligne priser hos de forskjellige leverandørene.
Det viktigste av alt er kanskje det faktum at produktutviklingen går så raskt, og produkter blir så fort "foreldet" at butikkene er avhengige av høy omløpshastighet på varelageret for å kunne konkurrere på pris, og her har nettbutikkene og de store kjedene en fordel.

Toppselgere kamera
  1. Canon S2 IS
  2. Coolpix 7900
  3. Canon Ixus 50
  4. Finepix F10
  5. Casio EX-S500
  6. EXILIM EX-Z750Håndholdte pc`er

Mp3 spiller